sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Rakas nuija päiväkirjani: ovatko aikuiset ihmisiä?

Tämä Jim Bentonin hulvattoman hauska sarja on hauskuuttanut minua ties kuinka kauan hauskoilla kirjoillaan, jotka eivät aina kerro totuutta...
www.antikvaari.fi
Jim Bentonin hulvattoman hauskat kirjat pelastavat päivän! Kun näitä lukee, voi tuntea naurun kuplivan mahassaan aivan eri tavalla, kuin ennen! Jim kertoo hauskasti Jamie Kellyn elämästä tässä päiväkirjasarjassa. Tässä osassa hän miettiin, voivatko aikuiset edes olla ihmisiä, vai ovatko he kenties eläimiä, jotka ovat naamioituneet ihmisiksi. Entä mitä on tekeillä, kun koulun opettajat alkavat käyttäytyä oudosti? Mikä on totta, ja mikä Jamie Kellyn  omaa kuvitelmaa?

Jim Bentonin kirjat saavat minut aina hyvälle tuulelle, ja ahmin hänen kirjansa puolessa tunnissa! Olen lähes kaikki Jimin kirjat lukenut, mutta muutama on vielä jäljellä... No, eihän siinäkään kauaa mene, kun pyydystän ne haaviini. Kirjassa olevat pienet kirjoitusvirheet pistävät hiukan silmään, mutta eivät ne hirveästi haittaa. Olen lukenut nämä kirjat väh. kahteen kertaan, mutta aina ne nostavat hymyn huulille! Juoni on ehkä hiukan sekava, mutta muuten kirja on todella hyvä! 

Kirjailija Jim Benton
127 sivua
suomentanut Jani Bohm
Sanoma Magazines, Finland

Juoni on hiukan sekava, mutta muuten kirja on hyvä! Luen kyllä uudestaankin!

2 kommenttia:

  1. Nää on hauskoja kirjoja! Tätä en ookkaan edes lukenut vielä :D

    VastaaPoista