tiistai 7. heinäkuuta 2015

Aloituspostaus

Moi!
Otsikosta voi jo ehkä havaitakin, että tämä on siis kirjablogi, jonne kirjoitan lukemistani kirjoista. Kirjoitan niistä mm. perustiedot, oman arvosteluni, sekä kirjan parhaan kohdan/ lyhyen pätkän kirjasta. Tämä on toinen blogini, eli kokemusta löytyy hiukan yli puolen vuoden ajalta. Jos toinen blogini, perheemme koiran blogi kiinnostaa, käy ihmeessä katsomassa sitä osoitteessa pollenkirjakarsina.blogspot.fi.
Tämä blogi tulee kertomaan matkastani kohti kirjaklassikoita, kuten Monte Kriston kreivi.
Blogia kirjoittaa ala- asteikäinen tyttö, kuten joistakin lukemistani kirjoista/ kirja- arvosteluista saattaa havaitakin. Minulla on siis paaaljon aikaa edetä pikkuhiljaa kohti vaikeampia kirjoja.
Uuden blogin perustin, koska en halunnut täyttää toista blogiani kirja- arvosteluilla. Tämä blogi on siis pyhitetty kirjoille, ja kirja-arvosteluille, tervetuloa lukemaan!
Uusia postauksia tulee silloin, kun olen saanut uuden kirjan luettua, ja saanut siitä kirjoitettua kunnollisen arvostelun. Joskus postauksia saattaa tulla tiuhaankin tahtiin, joskus taas saattaa tulla hiukan pitempiäkin taukoja.
Erikoispostauksia saattaa tulla muutaman kerran vuodessa, jos joku erityinen postausidea kiinnostaa erityisesti.
Kirjoja luen päästä päähän, jännityskirjoista hevoskirjoihin yms.
Bannerin, ja kunnollisen ulkoasun teen tähän blogiin mahdollisimman pian, jotta tätä blogia olisi mahdollisimman mukava lukea.
Tätä postausta kirjoittaessa sänkyni vieressä odottaa miltei 8 kirjaa odottamassa arvosteluaan.
Minulla ei taidakaan olla muuta sanomista tässä aloituspostauksessa, ilmoittelen sitten muissa postauksissa, jos jotakin muuta asiaa tulee!
Ei sitten muuta, kuin seuraavaan, ja ensimmäiseen kunnolliseen postaukseen!
- Matzu

3 kommenttia:

 1. Kiva kun sinulla on tämä toinen blogi joka on kirjablogi ja toinen koira blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Omastakin mielestä tällainen järjestely sopii itselle, ja ehkä muillekin (?) paremmin, ja on tietyllä tapaa helpompi:) Mutta joo, ulkoasua vielä parantelen, ja jossain vaiheessa yritän saada ihan kelvollisen bannerinkin tehtyä:) Mikä on blogi ilman banneria?
   Jonkinlaisia sivuja yritän myöskin väsäillä, katsotaan nyt, miten aikaa on:)

   Poista
 2. Jos postausideat kiinnostaa, niin voisit tehdä top 5 kirjalistan tai muun vastaavan postauksen lemppari kirjoidtasi tai kirjoista, mitä suosittelisit! :)

  VastaaPoista